Personvernerklæring

GDPR

Innledning

BlåIT (“vi”) er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn og kontaktinformasjon, kjøpshistorikk eller informasjon om interesser.

Bruk av personopplysninger må følge personopplysningsloven. Vi, som behandlingsansvarlig, vil sørge for at vi bruker personopplysninger om deg i samsvar med lovens regler.

Hvordan benytter vi cookies?

BlåIT bruker cookies bl.a. for at du som besøker skal få tilgang til hjemmesidens alle funksjoner, og for å gi nettstatistikk på hvordan hjemmesiden benyttes. Statistikken er verdifull for oss for å kunne videreutvikle vår hjemmeside og forbedre den for deg som bruker.

Hvis du som besøker ikke vil akseptere bruken av cookies, kan du slå av cookies i din nettlesers sikkerhetsinnstillinger.

Du kan også stille inn nettleseren slik at du får et spørsmål hver gang en cookie blir sendt til din datamaskin/nettbrett/mobiltelefon. Ytterligere kan du velge å slette tidligere lagrede cookies. Se nettleserens hjelpesider for mer informasjon. Du kan også når som helst slette cookies manuelt fra din harddisk.

Mottatte opplysninger er underlagt Google sine retningslinjer for personvern.

we do it right

Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Proin eget tortor risus.

Personvernerklaering